Friday, 6 March 2015

Outfit of the week #3It's Friday and time for another outfit of the week! I hope you all had an amzing week and is ready for an awesome or just lazy weekend - I am definitly!
This week have been cold but also feeling like spring, and I couldn't resist wearing a dress and mix it with knee socks and add a little colour.

Knee socks: H&M
Lilla tank top: Vero Moda
Lace dress: V'rus 
Belt: H&MSHARE:

5 comments

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Hey Sofie. Jeg føler, at jeg er lidt af en stalker, da vi har nogle fælles veninder, og fordi at jeg fandt dig via instagram. Men jeg kan rigtig godt lide din blog her, og jeg følger med i din blog, jeg overvejer også selv at starte en blog.
  Men fortsæt endelig det gode arbejde!

  KH. Freja. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Freja! Tusind tak for de fine ord om min blog! Det betyder meget da jeg bruger rigtig meget tid og arbejde på den, så det er rart at der er nogen der gider at læse den, haha :-) Du behøver ikke føle dig sådan, alle har nogle de "stalker" ;-)
   KH. Sofie

   Delete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete

© Somewhere Scandinavian. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig