Tuesday, 20 June 2017

2 down, 1 to go!

As I'm writing this I've just finished my last exam of my second year in high school. My grade was a 10 (second best, something like a B) and I cried of happiness!
Yesterday I saw my boyfriends sister graduate, and I was so proud of her and so happy. I can't believe it's me in a year. In one year I will graduate! I'm so excited and so nervous for what this summer and the next school year will bring.

I just wanted to chck in, and tell you all I'm alive. I'v been a little quite the past few days, as I've focused so much on this exam - and I'm so proud of my good grade!

Tomorrow something exciting happens, so keep and eye on Instagram stories, Instagram and the blog in the nearest futur, where I will tell you all a lot more about it!

2 year dow, 1 to go!
Happy summer!

Until next time,
x Sofie

Dansk:
Som jeg skiver dette er jeg lige blevet færdig med min sidste eksamen. Jeg har fået 10 i naturgeografi og jeg er så glad og stolt at jeg græd. Nu er jeg færdig med 2.g og 3.g er i vente.
I går så jeg min kærestes søster blive student og jeg var så stolt og glad på hendes vegne. Jeg kan ikke fatte at det er mig om et år. Jeg er så spændt på hvad 3.g bringer og samtidig nervøs.

Men jeg ville bare lige tjekke in og sige at jeg er i live! (Selvom jeg var ved at gå ned af nervøsitet for eksamen i morges) Jeg ved jeg har været stille, men jg har haft så meget fokus på eksamen! Og det har jo kunnet betale sig, kan man se på min fine karakter!

I morgen sker der noget spændende, så hold øje med Insta, Insta stories og bloggen i den kommende fremtid, hvor jg har så mange fede planer!

2 år gennemført, 1 tilbage!
God sommerferie!

Indtil næste gang,
Kram Sofie


SHARE:

No comments

Post a Comment

© Somewhere Scandinavian. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig