Sunday, 4 June 2017

Dreams for SSI have done one of these before, and I'm probably going to write exactly the same again. I have so many dreams for SS (Somewhere Scandinavian). SS is my baby. I love all the time I spend coming up with ideas and reading other blogs for inspiration. I love this community.
Maybe it is because it's summer - I'm away from school and it gives me so much more surplus energy and happiness in my every day life. More freedom to be away from school. Last summer I wrote about what I wanted to continue doing after starting school again, but none of the things happend as I never in my wildest dreams would have imagined how hard and busy the second year of high school would be. And actually, today is the first day I do one of the things I wrote about I wanted to do last summer: I'm writing in Danish!
Danskere, scroll ned! ;-)

If you're not a dane; I can continue here:

I want to do:
- Introduce you to Hvisk Stylist - more about this so so soon
- Get more personal - I've actually founf a good way of doing it, without it being too much. Again; Inspiration through other blogs, and these ones are actually danish bloggers!
- Don't care as much about taking pictures for the blog, that will match my Instagram feed when I talk about it one the blog. My blog and Instagram is NOT the same!
- Get better at talking to you followers via Twitter, Instagram, Instagram Stories, Pinterest, ect. ect.
- Get my blog pretty succesful
- Be the boss! (More soon + an outfit!!!)
- Continue loving it

Until next time,
x Sofie

Dansk:
Jeg har skrevet et af de her indlæg før, og jeg skriver nok bare det samme en gang til. Jeg har så mange drømme for SS. SS er min baby. Jeg elsker at bruge tid på det og hygger mig så meget med at komme med på idéer og læse andres blogs. 
Det er nok fordi det er sommer, jeg er væk fra skolen (kun læseferie, men stadig =  mere frihed) og det giver mig så meget mere overskud og glæde i min hverdag. Sidste sommer skrev jeg også hvad jeg ville fortsætte med på bloggen og de drømme jeg havde for at gøre og opnå i fremtiden - men ingen af dem skete, da jeg havde undervurderet travlheden af 2.g livet. Og det er faktisk først den dag i dag, at jeg opfylder en af de mål jeg havde sat mig for blogger: JEG SKRIVER PÅ DANSK! Mange har efterspurgt det, så jeg både kunne få en store målgruppe, og få nogle der er lidt yngre med og som endnu ikke har hel mod på det engelske. Så her er det! For nu bliver det kun lige en prøve periode, da jeg jo bruger meget længere tid på et post nu, da jeg jo faktisk skriver det to gange! Men nu må vi se hvordan det går.
Så hej Danmark! Jeg er glad for endelig at kunne have jer alle med :-)

Indtil næste gang,
Kram Sofie
SHARE:

No comments

Post a Comment

© Somewhere Scandinavian. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig