Thursday, 22 June 2017

My boyfriend inspires me


Troels and I talk about everything. And one thing we talk a lot about is clothes. We inspire each other, help each other and say our honest opinion. I like that we, when it comes to this topic, are like friends. I like that we are not "too much" kissing and cuddling. I also like to kiss and cuddle, but it's important for a relationship to do things as friends too.

For some time ago I began talking about I wanted a "suit" for lazy days,and I really wanted it in red. Troels thought about it, and the next thing I know; he stole my idea. And to be honest he rocks it pretty damn good.

I like the idea of a matching tracksuit. You can use it at home and still be stylish, or throw on a white shirt and some heels and add a cool clutch and sunglasses, and you streetstyle is the fashion weeks worthy!

These 4 I'm particularly in love with:

  1.  Green set from Baum Und Pferdgarden
  2.  Pink set from Mads Nørgaard
  3.  Blue velvet short set rom H&M
  4.  Pink satin set with palm trees from H&M


Play around with it!

Until next time,
x Sofie

Dansih
Troels og jeg snakker om alt. Og en ting vi snakekr meget om er tøj. Vi inspirerer hinaden og hjælper hinanden, og siger væres ærlige meninger. Jeg kan lide det sådan. Og når det kommer til dette emne, er vi mere venner end kærester, udover de små "hold kæft hvor er du lækker/fræk/sød/smuk"-kommentarer. Jeg kan godt lide vi ikke er for meget "Kyssen og putten". Jeg kan også godt lide at kysse og putte, men det er vigtigt for et forhold at kunne gøre ting som venner også.

For lidt tid siden begyndte jeg at snakke om jeg godt kunne tænke mig et sær, for de dovne dage, som stadig ville være mega smart. Rød ville være ret cool mente jeg, og nogle dage efter kom Troels slentrende i præcis det jeg havde haft i tankerne til mig selv. Han stjal min ide!
Men for at være ærlig, klarer han det sgu rimelig godt!

Jeg kan godt lide ideen af et matchende joggingsæt. Du kan bruge det derhjemme i weekenderne, men stadig føle dig smart. Alle tag det på ud, men stilette, en hvid skjorte, en lille clutch og solbriller - et look der er fashion weeks'ne værd!

Ovenover ser du de 4 sæt, der ville være gode i min optik!

Leg lidt rundt med det, det er altså ret cool!

Indtil næste gang
Kram Sofie
SHARE:

No comments

Post a Comment

© Somewhere Scandinavian. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig