Monday, 5 June 2017

Over the weekend #3


I've done these before, but for those of you who are not familiar with them I can just quick do a sum up: I post pictures from my weekend taken on my phone.

This weekemd feels like I have done so much and yet nothing when I look at the amount of pictures I've taken - but either way I've had a gooooood time.

Friday I was at my first oral exam of this year - and it went okay. I wish I had gotten a grade higher, but it was not the end of the world and luckily it was only a "rehearsal exam" and I will not need the grade for anything other than practice - in a year when I have to do the exact same exam with another theme I will nail it!
After the exam me and my friend - who also had the same exam that day and got a 12 (the highest grade in Denmark = A. Yes proud friend) - hung out at her place before two of our good friends had a party. We ate Avocado toasts and drank maybe a bit too much of alcohol, but we had a good time!

Photos: Avocado toast and our cutie friends
The text continues after the photos

Dansk:
Jeg har lavet den her slags post før, men til jer der ikke kender dem, kan jeg bare lige kort opsummere: Jeg viser jeg billeder fra min weekend jeg har taget på min telefon.

Denne weekend føles som om jeg har lavet en hel masse, men samtidig ikke særlig meget når jeg kigger igennem de få billeder jeg har taget. Men lige meget hvad har jeg haft det fedt!

Fredag var jeg til min første mundtlige eksamen denne sommer - og det gik ok. Jeg v ille ønske ejg havde fået en højere karakter, men det er ikke verdens undergang og heldigvis var det faktisk kun en årsprøve, så karakteren tæller ikke for noget - næste sommer skal jeg til gengæls til eksamen i det og det nailer jeg bare lige den eksamen!
Efter eksamen var mig ig min veninde sammen. Hun havde også været oppe til samme prøve og fik 12! Stolt ven her! Vi var hjemme hos hende og spiste avocado-madder og drak måske lidt for meget alkohol - men hey, vi skulle til fest hos to af vores gode venner!

Billeder: avocado madder og vores søde venner
Teksten fortsætter efter billederne

I went home quite early - midnight exactly - as I thought I had to work from 8 am until 3.15pm. But luckily they called me and said I could wait until 11am as it wasn't a busy day! I spend all morning until 10am in bed, and it's a long time since I've allowed myself to sleep in.

After work I sat outside in nothing but a bikini and soaked the sun into my skin. I wrote some things for the blog - both yesterdays post and posts for the upcoming week. I also read some blogpost, and specific I really enjoyed the danish blooger Laura Lundsgaards post about the love of her life, which I related so much to - why will you find  out on Thursday! 
The rest of the evening I actually spend working on the blog, and I saw a Harry Potter movie with my mom and youngest brother, as my dad and oldest brother are in the Netherlands for my little brother and his football team to play something ( I know nothing about football)

The text continues after the photos


Jeg tog hjem ret tidligt - til midnat præcist - eftersom jeg troede jeg skulle møde ind kl. 8 på arbejde til kl 15.15. Men heldigvis ringede de til mig og sagde jeg først skulle møde ind kl. 11 eftersom der ikke var særlig travlt i butikken. Jeg lå i sengen til klokken 10, hvilket er meget længe siden jeg har gjort det!

Efter arbejde sad jeg udenfor i bikini og sugede solens stråler til mig. Jeg skrev nogle ting til bloggen - f.eks. I gårs post og den kommende uges posts. Jeg læste også en masse andre bloggers posts, især nød jeg den danske blogger Laura Lundsgaards post om ægte kærlighed, som jeg kan relatere meget til - hvorfor, kan i læse på torsdag!
Resten af lørdagen skrev jeg faktisk bare til bloggen og så en Harry Potter film med min yngste bror og mor eftersom vi er alene hjemme da min far og ældste bror er i Holland fordi min brors fodbold hold skal spille nogle kampe der (Jeg aner intet om fodbold)

Teksten fortsætter efter billederne

Sunday morning I've sat my alarm for 8am. Me and my mother always have a weekend morning run, and today it had to be a bit earlier as my boyfriend would pick me up at 11am as we had a family birthday in his family. But when we woke up it was raining cats and dogs (And it did all day), so we agreed on staying in bed instead. So as I said before; It's a long time since I've slept in and this weekend I've done it TWO TIMES! Crazy days, man.

The family birthday was in Helsingør which is one hour and twenty minutes away. But they live in a lovely house with a view over the sea and Sweden on the other side of the water!
My boyfriend loves fishing, and while he was out i experimented with taking photos through a binoculars, and I really loved how they turned out! Check them out below

It would not be a family birthday in my boyfriends family without cake. They love baking and do it oh, so well! As I'm writing this I've just come home and I cannot get more into my stomach or I will explode! Too much good food!

I hope you've enjoyed your weekend as well!

Until next time,
x Sofie

Søndag morgen var min alarm sat til klokken 8. Min mor og jeg har som regel en weekend morgen løbetur, og i dag var det nødt til at være lidt tidligere end normalt, da min kæreste ville hente mig klokken 11, da vi skulle til en fødselsdag i hans familie. Men da jeg vågnede stod det ned i stænger (og gjorde det hele dagen), så vi blev enige om at sove længe. Som jeg sagde før er det længe siden jeg har sovet længe, så denne weekend er noget af et særtilfælde: Jeg har gjort det TO GANGE! Crazy days, man.

Fmailie fødselsdagen var i Helsingør, ca. en time og tyve min. væk. Men de boede i en skøn villa lige ned til havet, og man kunne se Sverige på den anden side af vandet!
Men kærester elsker at fiske og mens han var ude på vandet eksperimenterede jeg på land med at tage billeder gennem en kikkert og jeg synes virkelig billederne blev sjove! Se dem herunder.

Og det ville ikke være en fødselsdag i min kærestes familie uden kager, masser af kager. De elsker at bage, oh åh, de gør det så godt! Som jeg skriver dette er jeg lige kommet hjem og kan ikke få en bid mere i mig - så eksploderer jeg! For meget god mad!

Jeg håber jeres weekend også har været god!

Indtil næste gang,
Kram Sofie
SHARE:

No comments

Post a Comment

© Somewhere Scandinavian. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig