Monday, 19 June 2017

SUMMER SALE! Expensive wishes


Summer sale has started! I get e-mails every minute from brands who are telling me to save everthing between 30 - 50 %. And when you're like me and love clothes, at all seems like a pretty good deal.

But believe it or not: I have actually not bought anything from the sales yet!

Buuuut again, I may or may not be very close to bay 1 and 5 from this photo (but c'mon they are on sale!)... But don't tell my parents, they always look so disappointed at me when a new package arrives.

The worst thing about sale is, that you always can find so much, but you also end up looking at the non-sale section of the website. And here is begins to be expensive.
This is my wishes and what I've found - but in sale and not sale sections - and I swear every piece of this is totally necessary for me and my wardrobe (or not) but I'm just so in love...


  1. Slides, "Layla" by Stine Goya HERE
  2. Sweater, "Kenna" by Gestuz HERE
  3. Cardigan, "Caresse" by Baum Und Pferdgarden HERE
  4. Pants, "Corine" by Baum Und Pferdgarden HERE
  5. Bomber Jacket, "Romeo" by Modström HERE
  6. Bag, "Havva" by Leowulff HERE
  7. Sandals, "Beth" by Ganni HERE
  8. Jeans, straight regular by H&M HERE
  9. Dress, printed wrap dress by H&M HERE

Until next time,
x Sofie

Dansk:
Sommer udsalget er begyndt! Jeg får hele tiden e-mails fra brands og hjemmesider, som fortæller mig at lige nu kan jeg spare 30 - 50%... Og når du er som mig som eeelsker tøj, er det mega fristende og lyder som en ret god forretning. 

Men tro det eller lad være: Jeg har ikke købt noget fra udsalgene endnu!

Meeeeen igen, så vil jeg eller vil jeg ikke meget gerne købe nummer 1 og 5 fra billedet ovenfor (Men altså! Der er jo udsalg på dem!) - Sig det ikke til mine forældre, de ser altid så skuffede ud, når der kommer endnu en pakke med tøj ind af døren.

Det værste ved udsalg er, at du kan få så meget for så lidt, men faktisk også at man ender med at kigge i ikke-udsalget. Og så begynder det at blive rigtig dyrt!
Dette er min ønskeliste og hvad jg har fundet - både i udsalg og i ikke-udsalg - og jeg sværger at hvert et stykke tøj på den liste er totalt nødvendigt for mig og min garderobes overlevelse (eller noget) men jeg er bare forelsket!
Se listen ovenfor

Indtil næste gang,
x Sofie
SHARE:

No comments

Post a Comment

© Somewhere Scandinavian. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig