Sunday, 11 June 2017

Swimwear
If you follow my Instagram you will know that Triangl kindly send me this incredible, silver, velvet swimsuit in March. I think they kind of forgot I live in Denmark in it almost never is beach weather. But the past days the weather has been warmer (with rain in the evenings, but the days have been hot, hot, hot!) so I thought it was the perfect time to show you the swimwear I'm dreaming of!

Actually I'm getting more and more into swimsuits. I don't know if I have a lack in my body confidence this year, or I like the more "sporty"-look, but I've fallen in love with so many swimsuits this summer! My boyfriends also tells me he thinks a swimsuit is sexier, more "mysterious", than a bikini - not that I'm quitting the bikini because I'm NOT! (Still want all of my body to be tanned!) but just that for a quick dip in the sea when I'm on holiday this summer, the swimsuit will be better I think!

See the swimwear and the links below!

Dansk:
Hvis du følger min Instagram, ved du at Triangl var så elskværdige at sende mig denne smukke, sølv, velour badedragt tilb age I Marts. Jeg tror de havde glemt at overveje, at jeg er fra DK og det næsten aldrig er strandvejr. Men de sidste par dage har det været mega varmt og lummert (dog regn om aftenen, men ellers om dagen; hot, hot, hot!) så jeg tænkte jeg ville vise jer de badetøj jeg drømmer om! 

Faktisk er jeg blevet ret vild med badedragten efter mange år som fan af bikinien. Jeg ved ikke om det er fordi men selvtillid omkring min krop er mindre end de forrige år, eller fordi jeg er bedre til det "sporty"-look, men jeg forelsker mig gang på gang i så mange badedragter! Min kæreste siger også, at badedragten er mere sexet, mere "mystisk", end bikinien - Ikke at jeg dropper bikinien, for det gør jeg IKKE! (Vil gerne have hele min krop bliver brun, og ikke nogen klam, hvid mave) men for et hurtigt dyb i havet til sommer på ferierne jeg skal på, vil badedragten være tip top!

Se badetøjet og link til dem herunder!

 1. H&M zip swimsuit HERE
 2. Ganni Swimsuit
 3. Mads Nørgaard "Vita Binna" stripe bikini HERE
 4. H&m Khaki green halterneck swimsuit HERE
 5. Michael Kors, red blaze swimsuit HERE
 6. Mads Nørgaard "Vita Brissa"swimsuit HERE
 7. Mads Nørgaard "Vita Frills Saline" swimsuit HERE
 8. Banana Moon BELAIR swimsuit HERE
 9. Calvin Kleim swimsuit HERE
 10. Adidas Performance swimsuit HERE
 11. Mads Nørgaard "Vita Bikinnia B Black/White/Yellow" bikini HERE
 12. Nike Performance swimsuit HERE
Until next time,
x Sofie
SHARE:

No comments

Post a Comment

© Somewhere Scandinavian. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig