Thursday, 15 June 2017

Towards the fields of gold

I don't know what it is but today I've been so mad (yesterday, when you read this) I think I've had enough of exams and stressing and I'm SO ready to get away.
When Troels got here, I was so annoyed that I was mad at him without him doing anything. So he told me to sit down and write it out so we could have a nice evening with Marabou Chocolate when I was in a better mood. So here I am. Writing about everything and nothing.

So how do I get in a better mood? Well, I've created a "get it out"-playlist on Spotify, with all my "angry" songs. played it out loud while writing this. I decided I wouldn't study more today, put all my papers and thoughts about exams away. I'm trying to say I'm doing good enough, and my health and happiness is worth more than a good grade you get for driving yourself and everyone around you crazy the days up to the exam.

I'm trying to focus on the small things now. Think about what good things I have coming up: There is summer sale starting everywhere, In a week I'm in Copenhagen with Johanne, I'm going away with both my family to Sejerø and Sweden, and are going away with my family in law too. I'll be by the sea basically 80% of the summer. I'm focusing on all the happy things. All those golden moments you can think about on a grey day like today.

And I'm on my way! The fields of gold and golden moments are only a little over a week away. I'm so ready!
I already feel better now

What are your plans for the summer?

Until next time,
x Sofie

What I'm wearing:
Jacket: Pull&Bear
Dress: My moms old dress fro when she was young. From Sollitare
Bag: Neye
Sandals: H&M

Dansk efter billedere:
Jeg ved ikke hvad det er, men i dag er jeg sur (eller i går, når i læser dette). Jeg tror jeg har fået nok af eksaminer og af at stresse. Jeg er SÅ klar til at komme væk!
Da Troels kom forbi i dag, var jeg så irriteret at jeg bare blev sur på ham uden grund. Så han sagde til mig jeg skulle sætte mig ned og skrive det hele ud, så vi kunne have en dejlig aften og spise Marabou chokolade når jeg var i godt humør igen. Så her er jeg. Skriver om alt og intet.


Så hvordan bliver jeg i bedre humør? Altså jeg har lavet en "get it out"-playliste på Spotify med alle de gode "vrede" sange. Spiller det højt mens jeg skriver dette. Jeg bestemte mig for at jeg ikke skulle læse mere op i dag, lagde alle mine papirer væk sammen med alle tankerne om eksaminer. Jeg prøver at sige. at jeg er god nok og mit helbred og min glæde er vigtigere end end god karakter som har kostet vrede og at drive menneskerne omkring mig til vanvid i mellemtiden.

Jeg prøver at fokusere på alle de små ting nu. Tænke på hvilke gode ting der kommer snart: Der er summer udsalg alle steder nu, om en uge tager Johanne og jeg til Kbh, Jeg skal med min familie både til Sejerø og Sverige og skal også med min svigerfamilie i sommerhus. Jeg vil tilbringe 80% af min ferie ved havet. Jeg fokuserer på alle de glade ting. Alle de gyldne øjeblikke man kan finde frem på en grå dag som i dag. 

Og jeg er på vej! Markerne af guld venter på mig med gyldne øjeblikke, kun lidt over en uge og jeg er på vej! Jeg er SÅÅÅ klar!
Jeg har det allerede bedre nu. Tak.

Hvad skal du til sommer?

Indtil næste gang?
Kram Sofie


Hvad jeg har på:
Jakke: Pull&Bear
Kjole: Min mors gamle fra da hun var ung. Fra Sollitare
Taske: Neye
Sandaler: H&M
SHARE:

No comments

Post a Comment

© Somewhere Scandinavian. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig