Monday, 26 June 2017

watch & rewatch


If you read my last post (HERE) you will know, how tired I am after a week of to do's - and I've loved every single thing I've done, but sometimes I have too many good things I want to do, and I forget to relax. The past two days, I've done absolutely nothing, and it has been so nice. I've watched movies and videos and today I've watched Cars with Troels (because I'm too excited for Cars 3 coming soon!).
I'm first going on holiday in week 28, so I have two weeks at home where the only thing I'm going to do is work a few days, relax, drive (I'm also taking my drivers license) and watch movies) And the weather here in Denmark is so bad, that it's okay to stay in bed and not be outside.
Above I've collected some of the movies I want to watch or have rewatched lately - or want to watch -, so if the summer weather is bad, don't feel sorry for taking some inspiration from the picture above or find your own movie and take a day in the duvets in the bed with netflix!

Until next time
x Sofie

Dansk:
Hvis du læste mit sidste indlæg (HER), ved du at jeg er så træt efter en uge med fuld knald på - og ja, jeg har elsket hver eneste ting jeg har lavet, men nogengange har jeg så travlt med at lave ting jeg elsker når jeg har fri, at jeg glemmer at slappe af. De sidste to dage har jeg ikke lavet det stoe, og det har været vidunderligt. Jeg har set film og videoer og i dag så jeg Biler med Troels (Vi opvarmer til Biler 3, som kommer så snart og jeg er så spændt!)
Jeg skal først på ferei fra uge 28 af, så jeg har lige to uger hje,,e hvor det eneste jeg skal er at arbejde et par dage, slappe af, have et par køretimer (jep, jeg tager også kørekort!) og se film. Og vejret i DK er også slemt nok til, at det er okay at blive indedøre under dynen med en film.
Ovenover har jeg samlet nogle af de film jeg har set eller genset de sidte par dage - eller de film jeg vil se - så hvis vejret er slemt hvor du er, så er der ingen skam i at hoppe under dynen og huske på dig selv og bare nyde en afslapnings dag med netflix!

Indtil næste gang,
Kram Soife
SHARE:

No comments

Post a Comment

© Somewhere Scandinavian. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig