Friday, 21 July 2017

Friday morning reads


I know I said I would try and upload new stuff to the blog every day, but the last two days I missed. I'm at the moment on the lovely, danish island Sejerø, where my mother grew up and where all of my familiy lives. The last two days, my family in law, my boyfriends parents and siblings, visited us - and being the outdoor people they are it was not a normal visit; they wanted to see the island by feet, so we have spend the past two days walking 32 kilometres, in the sand all around the island. It was actually really funny to see my island from the beach, something I've never seen before.
I'm really tired today and my feet hurt, so after two days of no energy to write, post, upload or even scroll through Instagram I've spend the day in bed with my feet up (They hurt so so so much you won't believe it) and I've updated myself on Youtube and bloggers. I'm now sharing my favourite reads of the day, so you can start the weekend in a good, slow way. Today I'm going to read some more while I sun bath on the beach. Enjoy!

Danish:
Jeg ved godt at jeg sagde at jeg ville prøve at uploade nogete til bloggen hver day, men de sidste to dage har jeg altså misset. Jeg befinder mig i øjeblikket på den skønne, lille, danske ferieø Sejerø, hvor min mor er vokset op og hele min familie bor. De sidste to dage har vi haft besøg af min svigerfamilie, Troels' forældre og søskende - og de er virkelig outdoor mennesker, og som de outdorr-mennesker de er ville de se øen fra fod. Så de sidste to dage har jeg gået øen rundt fra stranden, i sand. 32 kilometer. Det var faktisk ret fedt at se min ø, hvor jeg altid er komemt, fra den side af.
I dag er jeg totalt smadret og mine fødder gør ondt, så efter to dage uden energi til at skrive, poste, upload eller overhoevedet scrolle igennem Instagram, har jeg brugt dagen i sengen på at blive opdateret - med fødderne oppe! (Du kan ikke forstille dig hvor ondt de gør!). Jeg har her samlet de videoer og blog indlæg jeg nød ekstra meget at sumpe til, så du også kan starte din fredag på en stille og rolig med. I dag skal jeg slappe af på stranden, Velbekomme! ;-)

The videos: 
I've chosen two very girly videos, as it was just what I needed on a day where I didn't really feel any glam myself. We are talking about Hello Octobers cute "Summer morning get ready" and Niomi Smarts pretty holiday outfits. Watch the down below.

Videoerne:
Her har jeg valgt to meget "Pigede" videor, for det var bare det jeg selv havde brug for, da jeg lå og ikke følte mig særlig feminin selv (faktisk som en sæk kartoffler). Vi snakker om Hello Octobers søde "sommer morgen gør dig klar" og Niomi Smarts fine sommer outfits. Se dem herunder

The blogposts:
Two of my all time favourite bloggers and from who I get a lot of inspiration myself, I think Lizzy Hadfield and Megan Ellaby really wrote some interesting words lately. Lizzy is sharing her year on film, after she now weekly post a roll of film from her film camera and her story behind it was just so inspiring to read. She has chosen one photos from every week of this past years 52 posts. I loved seeing them all collected at one place.
READ IT HERE

And last but not least my own hero Mega Ellaby, wrote a blogpost - and I must say it could've been my own words. I have for a long time tried to express my thoughts about styling and the effect a little detail can give to an outfit, but never really found the right way to show you. She also talks about why styling summer clothing are so much harder for us from the more "colder contries" a thing I also struggle with, as I love layering, but to be honest laying does not work in 25 degrees summer. Totally my thoughts, but written by amazing Megan.
READ IT HERE

Blog indlæg:
To af mine yndlingsbloggere og fra dem jeg selv får meget inspiration har på det seneste skrevet noget virkelig godt. Lizzy Hadfield deler et helt års film fra et film kamera, efter hun nu i et helt år har uploaded hver eneste uge et indlæg med billeder fra det kamera. Jeg elsker billederne og historien bag og det er ret inspirerende at se og læse. Hun har i denne post delt et billede fra hver af de 52 post.
LÆS DET HER

Og sidst men ikke mindst min egen helt Megan Ellaby har skrevet noget, som ligeså godt kunne have været mine egne tanker. Jeg har i en periode prøvet at skrive det, som Megan nu så fint har kunent skrive, men aldrig selv fundet måden at beskrive det på. Hun snakekr om detlajer og hvor svært det er at style sommer outfits, når man kommer fra kolde lande, hvor layering er vigtigt gennem hele vinteren og resten af året, men er for varmt når sommerne pludselig siger 25 grader. Præcis min tanker og virkelig værd et læs!
LÆS DET HER!


SHARE:

No comments

Post a Comment

© Somewhere Scandinavian. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig