Saturday, 15 July 2017

I am the boss

As some of you may know if you read my captions to my Instagram photos, yesterday I passed my driving test! I'm so happy and full of relief. I can feel how it boost my confidence. I feel more adult and like I can handle my life.
As I talked about yesterday I have recently struggled to feel confidence. I don't really know why, some days I feel smoking hot and other days I feel like a potato. But after getting my drivers license I feel really damn cool.

I actually thought I wouldn't pass. Already there you see a lack in my confidence and belief in myself. But if I dumped I would write this post for myself. Tell myself that no matter what it was only a test, not the end of the world, and I still can be the boss of my life and not let a failed test rule over my confidence or how I feel about myself and see myself.

Text continues after photos

Danish:
Som nogle af jer måske ved hvis i læser mie tekster til mine billeder på Instagram, så bestod jeg i går min køreprøve! Jeg er så glad og fuld af lettelse! Jeg kan virkelig mærke hvordan det løfter min selvtillid til et helt andet niveau. Jeg føler mig faktisk mere voksen og som om jeg kan håndtere flere ting i mit liv nu selv.
Som jeg snakkede om i går, så har jeg fortiden haft lidt problemer med selvtilliden. Jeg ved ikke hvorfor, for nogle dage kan jeg føle mig vildt lækker og andre dage som en sæk med rådne kartofler. Men efter at have bestået køreprøven, føler jeg mig rimelig sej.

Faktisk troede jeg ikke på jeg ville bestå. Allerede der kan man se lidt mangel i min selvtilid og min tro på mig selv. Men hvis jeg havde dumpet, ville jeg have skrevet denne post til mig selv. Sige til mig selv at lige meget hvad, så var det kun en test og ikke jordens undergang og at jeg stadig kan være THE BOSS i mit eget liv og ikke lade en test eller hvilket som helst andet bestemme over min selvtillid, hvordan jeg har det med mig selv og ser mig selv.

Tekst fortsætter efter billederne
But I passed! And I surprised myself and I feel really damn proud for proving myself wrong. And it's good that the title for this blogpost doesn't need to change just because I passed - because I do feel like a god damn boss! I know I'm good now. I feel good. And it's really nice!

So even if you pass or fail whatever you are going through in your life, just remember you're the boss over your life - not anyone else, do not let a test or a grade define you, because you are so much more than that.
Remember it.

Until next time,
x Sofie

Outfit information after the photos

Men jeg bestod! Heldigvis! Og jeg overraskede mig selv og jeg føler mig mega cool og endnu mere fucking stolt over mig selv - at vise at jeg tog fejl i mine tanker omkring mig selv.Og så er det meget heldigt at jeg ikke behøvede at ændre titlen på dette indlæg bare fordi jeg bestod og ikke dumpede som jeg troede - for nu føler jeg mig virkelig som THE BOSS. Jeg ved jeg er god. Og jeg har det godt. Det er virkelig dejligt.

So selvom du består eller dumper i hvad end du laver eller går igennem i dit liv, så husk at du et boss'en i dit liv - ingen andre, ikke en test eller en karakter der bestemmer eller definerer di, for du er så meget mere end det.
Husk det.

Indtil næste gang,
Kram Sofie

Outfit info efter billederne
What I'm wearing:
Suit from H&M Trend
Shoes from Adidas
T-shirt from Mango
Necklace from Jane Kønig

Hvad jeg har på:
Jakkesæt fra H&M Trend
Sko fra Adidas
T-shirt fra Mango
Halskæde fra Jane KønigSHARE:

No comments

Post a Comment

© Somewhere Scandinavian. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig