Tuesday, 18 July 2017

My summer goals


Yesterday I shared my thoughts on holiday, to-do lists and how I can't relax. You can read it HERE
I also told you, how I'm trying to learn myself to relax. I've created a list of goals I have the whole summer to archive instead of having an endless to-do list for every day. Here are my list of summer goals:
  1. First of all I want to relax, and learn to enjoy every single minute, even though I feel like I don't get shit done. I don't know how I'm gonna do it, but I'm starting with no stress = no lists, nothing to do.
  2. Read! I was so excited when I finished my exams and finally could read something else than studying geography. But the truth is I have been so busy, that I haven't even finished my last two months magazines of ELLE. But now I'm away and I hope that the "No lists and nothing to do" can lead to more reading.
  3. Get a tan. I would love to take a nap in the sun. Nap = realax ... = a tan!
  4. Talking about tan, I have this ugly, ugly tanline on my back from when I got a burn in the beginning of the summer
  5. Feel and look healthy. Since christmas I haven't felt as healthy as I normally do. I don't really know why, or if I just finally came to peace with sweets and my thoughts about my body and I'm living more after the "you only live one, you have to eat this and enjoy you're living" or if I have given up on the perfect, healthy blogger-life. ANyway I want to get back into running after a long pause after exams, drivers test, work and a old injury in my knee that came back. Hopefully now I'm away it will be more intresting to get back into runinng as I will see lots of different nature, roads ect. And even though I have holidays maybe not eat sweets every day even though it's tempting. 
What are your goals for the summer? Are you still going for the "Beach body 2017" or just seeking after the good memories?

Until next time,
x Sofie

Danish:
I går delte jeg mine tanker om ferier, to-do lists og hvor svært jeg har det ved at slappe af. Du kan læse det HER.
Jeg fortalte jeg også hvordan jeg prøver at slappe af. Jeg har en hel liste med mål, som ejg har hele sommeren til at opnå istedet for at have en lang liste som jeg alligvel ikke kommer igennem på en dag. Her er min liste med mine mål:


  1. Først og fremmest vil jeg slappe af. Nyde hvert eneste minut, selvom jeg ikke følger jeg for gjort en prut-fis.Jeg ved ikke helt hvordan, men jeg prøver med ingen stress = ingen lister, ingenting at lave.
  2. Læse! Jeg glædede mig sådan til at jeg skulle blive færdig med mine eksmainer, så jeg bare kunne læse lige det jeg ville og ikke læse op på vinde, temperaturer, vand og energi til naturgeografi eksamen.Men sandheden er at ejg har haft så travlt, at jeg ikke engang har nået at læse de to sidste måneder af mit månedlige abbonement på ELLE magasin. Men nu hvor jeg er væk på ferie håber jeg, at ingen liste = ingenting = masser af tid til at læse og fordybe mig i noget andet og slappe af på den måde.
  3. Få en flot sommer farve!Jeg ville elske lige at snuppe en lur i solen og få en flot farve. For ingen lister betyder jeg lige kan få en lille en på øjet!
  4. Nu hvor vi snakker om sommer farve, så håber jeg at jeg kan slippe af med den grimme tanline jeg har på ryggen, efter jeg blev solskoldet den første dag med solskin jeg var ude at ligge...
  5. Føle mig og se sund ud.Siden jul har jeg ikke følt mig så sund som jeg normalt føler mig.Jeg ved ikke hvorfor eller om jeg bare har sluttet fred med slik, min krop og mit sind og jeg lever mere efter den der "Du lever kun en gang, så spis det og nyd det" eller om jeg bare har givet op på den der "perfekte blogger livsstil og krop". Ligemeget hvad så vil jeg ihvertfald prøve at komme igang med at løbe igen, efter en lang pause hvor jeg ikke har været ude grundet eksaminer, køreprøver, arbejde og at min knæskade er kommet tilbage.Men vi håber at jeg kommer tilbage og det bliver lidt mere interresant nu hvor jeg er på ferie og kan løbe nogle ukendte ruter. Og måske undgå de søde sager hvere dag og gemme det til weekenderne...?
Hvad er dine mål for i sommer? Kæmper du stadig med "beach body 2017" eller går du bare efter at lave gode minder?

Indtil næste gang,
Kram Sofie


SHARE:

No comments

Post a Comment

© Somewhere Scandinavian. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig