Monday, 24 July 2017

Packing for summer holidays: my essentials


I've just come home from Sejerø, a lovely get away! But I'm not home for long, because I'm already packed up and ready for Sweden - leaving today!
I thought I would share with you the things I cannot live without this summer and I'm packing for every holiday.

First off are my lovely, crazy H2O-slippers in gold. I got them on the danish site Matas with 50% off, so i just had to buy them after I had been on a hunt for some good slippers in a long time. And thank god I bought them! I have lived in them since the came in the door! I'm packing them for every holiday, and to be honest they have been the only pair of shoes I've been wearing until now, winning over my sneakers and summer heel sandals.

As you may have seen on Instagram I've also been pretty obsessed with swimsuits this year. I haven't worn a bikini once this year. I love this silver, velvet one fro Triangl I got send, and I'm soon telling you more about it!

Sun's out, sunglasses out! I have an obsession with sunglasses this summer, and every fashion store I come into I just need to see if they have sunnies with yellow and red glasses

And last but not least I have to read, read, read! I read a lot of magazines, but I've also fallen back into love with the Twilight-series (Yes...). I loved them when I was 13, and I've tried to read them again but found them so bad. Now, after 5 years, I've tried out with the english versions, and it makes it so much more interesting to me! And of course I'm also reading my all time fave book again: "I'll give you the sun" by Jandy Nelson, and all my blogger-books I will tell you about at the end of summer.

Until next time,
x Sofie

Danish:
Jeg er lige kommet hjem fra Sejerø, en skøn ferie! Men jeg er ikke hjemme længe, for jeg er allerede pakket og klar til Sverige - vi rejser i dag!
Jeg syntes lige jeg ville vise jer de ting jeg altid pakker, ligemeget hvor jeg skal hen her i sommer:


For det første, så er jeg totalt forelsket i mine H2O-sandaler i guld. Dem rejser jeg ikke uden! Jeg fik dem i Matas til 50% efter jeg havde været på udkig efter et par gode slip-in sandaler længe. Og så var de der med et godt tilbud jeg ikke kunne modstå! Jeg elsker at de er guld og lidt crazy, og ikke bare ligner en badesandal. Jeg har ikke haft andet på siden den ankom ind af døren med posten. Og på ferierne med alle de sko jeg har med, ender jeg kun med at have sidde på - de vinder over mine elskede sneakers!

Som du har set på Instagram elsker jeg i år også badedragten. Jeg føler mig meget mere selvsikekr og har slet ikke haft en bikini på i år! Især er ejg vild med min sølv-velour badedragt fra Triangl jeg snart vil fortælle mere om!

Solen er fremme og ligeledes er solbrillerne! Jeg har fået en lille besætelse af sjove solbriller i år. Og hver butik jeg kommer ind i, kigger jeg efter solbriller med gule eller røde glas.

Og sidst men ikke mindst er jeg nøst til at læse. Jeg læser en masse magasiner, men faktisk har jeg også forelsket mig i Twilight serien igen (JA...). Jeg elskede dem da jeg var 13, men har derefter prøvet at genlæse dem som ældre og så var de bare virkelig dårlige... Men på engelsk bliver det meget mere interresant og jeg føler det er en ny historie selvom jeg kender den ud og ind!
Selvfølgelig skal ejg også læse min yndlings bog "Jeg henter solen ned" af Jandy Nelson, og alle miner logger-bøger, men det fortæller jeg om sidst på sommeren!

Indtil næste gang,
x Sofie
SHARE:

No comments

Post a Comment

© Somewhere Scandinavian. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig