Tuesday, 25 July 2017

Relax: an update

Last week I told you about how I can't relax, and what I'm doing to try and learn myself to relax this summer. You can read it HERE.
Now a week has passed and I thought I would update on how I'm feeling. And I'm actually feeling really good. I've said to myself that I cannot upload to the blog every day now that I don't have my laptop, and I can feel myself being way more chill about the blog which helps a lot. I've also started reading again and I forgot how much I enjoy going into a completely different world when reading.

Actually I feel more relaxed now than ever, and I'm super excited for this week, as I'm going to Sweden, and our summerhouse there is the place I've felt the most relaxed ever. Last summer I didn't want to go home after 10 days, and I think I could live there forever all chilled. Something about the Swedish nature makes me calm. The only thing I'm stressing over in Sweden is going to the second hand shop as soon as possible when we arrive, in fear of all the good things being taken before I get the chance.

I'm also beginning to feel myself being a little excited about school. I think this year, the final year, will be MY year. I'm excited for all my new subjects (except one...) and I think that this year I will enjoy going to school so much more.

I really like that I don't have a to-do-list to follow every day. But I do love my lists and it helps me stay organized in my head, but having just one list for the whole summer still makes me feel like I have my list and my life organized without me stressing over my list.

I also hope, that now I'm already so calm, I can have the last 16 days of my holiday without any worries. The only thing worrying me is how I'm going to stay in shape and healthy, but I'll take it all when it comes, and for now I'm really relaxed and chilled and I think for me that is the healthiest I can be.

Until next time,
x Sofie


Danish:
I sidste uge fortalte jeg omkring hvordan jeg har det og hvordan jeg ikke kan slappe særlig meget af, og hvordan jeg prøver at lære mig selv at slappe af her i sommer. Du kan læse det HER.
Nu er en uge gået og jeg synes lige jeg ville opdaterer jer på det hele. Og jeg har det faktisk rigtig godt. Jeg har sagt til mig selv, at jeg bare må accepterer at jeg ikke kan skrive noget nyt til bloggen hver dag, nu hvor jeg ikke har en bærbar, og det hjælper rigtig meget allerede. Det er rart at slappe mere af omkring bloggen og ikke være nervøs for dit og dat. Jeg er begyndt at læse igen og jeg havde helt glemt hvor meget jeg elsker at gå helt ind i en anden verden  når jeg læser.

Faktisk føler jeg mig mere afslappet nu end nogensinde, og jeg er mega spændt på denne uge. Vi er i Sverige og vores sommerhus er det sted i verden jeg har følt mig allermest afslappet. Sidste sommer følte jeg mig ikke klar til at tage hjem, end ikke efter 10 dage, og jeg tror jeg kunne bo der forevigt og føle mig afslappet. Det eneste jeg stresser over i Sverige er at komme i genbrugen hurtigst muligt, så jeg kan nå at få alt det gode tøj før det bliver snuppet.

Jeg kan faktisk også mærke, at jeg faktisk glæder mig en smule til skole igen. Jeg tror endelig at dette år, mit sidste år, vil blive MIT år. Jeg er spændt på mine nye fag (undtagen et..) og jeg tror at dette år vil jeg være spændt på at komme i skole, hvilket jeg havde svært ved i 2.g.

Jeg elsker virkelig også at jeg ikke har en to-do-liste at følge hver eneste dag. Jeg elsker mine lister og de hjælper mig med at holde styr på hjernen, men kun at have EN liste hele sommeren er virkelig rart, for jeg føler stadig jeg har styr på hjernen fordi jeg har listen, men jeg stresser ikke over at skulle opnå og udføre en liste hver dag.

Jeg håber også, at nu hvor jeg allerede er så roligt, at de sidste 16 dage af min ferie vil blive endnu mere rolige uden nogle bekymringer. Den eneste bekymring jeg har, er at jeg ikke skulle kunne løbe og holde mig i form og sund, men det vil jeg tage til den tid, og nu vil jeg bare nyde at jeg føler mig afslappet, for når alt kommer til at, så tror jeg at det er det der er sundest for mig.

Indtil næste gang,
x Sofie
SHARE:

No comments

Post a Comment

© Somewhere Scandinavian. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig