Wednesday, 12 July 2017

Summer playlist!


Hi yo! I'm back after a good few days away from the blog because of my laptop broke down, and I couldn't post or write anything while I was in Copenhagen. But I'm back and starting of with a playlist!
I must say I've really enjoyed this playlist and making it, it has been fun and I've gotten help from my brother Jacob (who has a pretty good music taste if I should say so) so now I finally feel like my playlist are worth giving a listen.

LISTEN TO THE PLAYLIST HERE

Danish:
Hi yo! Jeg er tilbage efter et par dage væk fra bloggen fordi min bærbare er brudt sammen og jegikke kunne poste eller skive noget nyt til bloggen da jeg var i KBH de her dage. Men jeg er tilbage og starter ud med en playlist!
Jeg må sige at jeg har nydt at lave den her playliste, det har været sjovt og jeg har fået hjælp fra min bror Jacob (som jeg selv synes har ret god musik smag) så nu føler jeg virkelig at jeg har lavet en playliste der er værd at give et lyt

LYT TIL MIN SOMMER PLAYLIST HER

SHARE:

No comments

Post a Comment

© Somewhere Scandinavian. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig