Monday, 3 July 2017

Summer room changes
I just had to do something! After two weeks of feeling unmotivated and exhausted from exams and a week of working full time in H&M I had to clean everything up and start the summer off in a good way. I had been so tired when I finished studying or came home from work, that I just left everything around my room and I didn't have the energy to do anything, because I knew I wouldn't be home anyway during the day.

But now I finally finished working, I only have one day left then I'll be free from work, and then the only thing left before leaving for the summer is my driving test!
The past two weeks I didn't relax at all, so it's nice to have had a day off to clean up my space so I finally can begin feeling creative, motivated and fresh again. "Clean space, clean mind"

I feel like the blanket on the wall really adds a summer/tropical/exotic feeling to my room ad I already love the way it makes me feel and gives the room a more cozy atmosphere!
So just a little tip: If you need something new to happen and feel like you can stand being anywhere, try out a new interior in your room!

Until next time, 
x Sofie

Dansk længere ned! :-)
Jeg var bare nødt til at gøre noget! Efter to uger hvor jeg har været umotiveret og udmattet af eksaminer og arbejde fuld tid i H&M, var jeg bare nødt til at rydde alt op og starte sommeren på en ordentlig måde. Jeg har været så træt når jeg endelig var færdig med at læse op til eksamen eller kom hjem fra arbejde, at jeg bare lagde alting hist og pist i mit værelse og havde ikke energi til at rytte det væk igen, for jeg vidste jo jeg alligevel ville være på arbejde hele dagen og kun lige skulle sove her.

Men nu er jeg endelig færdig med at arbejde, jeg har lige en enkelt vagt tilbage og så er jeg gri for arbejde! Den eneste ting jeg har tilbage før jeg kan tage afsted på ferie, er en køreprøve.
De sidste to uger har jeg slet ikke kunnet slappe af, så det er SÅ dejligt endelig at have en dag fri, og brugt den på at rydde op og føle mig ren, motiveret, kreativ og ovenpå igen! "Clean space, clean mind" 

Jeg synes, at tæppet på væggen giver en dejlig sommer følelse, med et snært af tropisk og eksotisk og jeg er allerede nu vild med måden det indrammer rummet, får mig til at føle og spreder en hyggelig atmosfære!
Så bare et lille tip herfra: Hvis du føler dig nede efter en periode fyldt med stress og jag, så kan det virkelig gøre noget at lave lidt rundt på dine omgivelser!

Indtil næste gang,
Kram Sofie
SHARE:

No comments

Post a Comment

© Somewhere Scandinavian. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig