Sunday, 2 July 2017

Sunday tips


It's sunday and it's time to relax (or something). I could really use a day in bed and jusst read in magazines, books or scroll through social medias. If you're the same, I've here collected a few reads/sees/listens I've loved lately. Take a look!

Reads:

It is no lie I've been absolutely in love with the book Dress Scancinavian by Pernille Teisbæk. It has come to that paint, where I call it my style bible, and I could read it over and over and still feel inspired.
But Alexa Chung has come back on my radar again after she last hit me with her it book. Now she had published her own clothing line, and I'm on LOOOOVE. This interview with her in Vouge and the videos she did for them too, made me fall in love with her again. So expect some Alexa Chung fangirl moments on the blog in the future.

Danish - Læsning:
Det er ingen hemmelighed, at jeg er forelsket i bogen Dress Scandinavian af Pernille Teisbæk. Det er kommet så vidt, at jeg kalder den min stil-bibel og jeg kunne læse den om og om igen og stadig blive inspireret.
Men Alexa Chung har også gjort et comeback på min radar, efter hun sidste gang ramte mig med bogen "it". Nu har hun lavet sit eget tøj mærke og jeg er IN LOOOVE. Dette interview hun lavede med Vouge og de opfølgende videoer hun lavede med dem også, har fået mig til at forelske mig endnu en gang


Videos:

Both in the clothing area, but these two I really enjoyed.
The first one is a little old by Lizzy Hadfield, who completly blew my mind with this type of haul video. If I ever should get good at filming videos, I would love to make this kind of video for you. See it down below:

Videoer:
Begge indenfor tøj og mode. Men jeg har virkelig været underholdt af disse to.
Den første er en smule gammel af Lizzy Hadfield, som totalt blæste mig baglæns med denne slags haul. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg synes den er mega cool filmet, og jeg ville elske, at kunne lave videoer som denne for jer. Se den herunder:


The second video, is one of Megan Ellaby's newest. It's her style evolution, which I've lately loved to watch. It is funny to see how people change their style, and now most of them have found themselves, and it is completely different from where they started. The one by Mega I particularly loved because her way of being so honest with her style and telling honest about times in her lifewhere her style was affected by media or people around her. See it here:

Video nummer to er en af de nyere af Mega Ellaby. Det er hendes stils udvikling, som jeg virkelig har nydt den slags videoer for tiden. Det er sjovt at se hvordan folk ændre deres stil og hvordan de fleste af dem har fundet dem til rette i noget nu, som er langt fra hvor de startede. Hvorfor jeg så godt kan lide den som Megan har lavet, er fordi hun er så ærlig omkring hendes stil og fortæller om tider i hendes liv hvor hendes stil var påvirket af medier eller mennesker omkring hende. Se den her:Music:

I'm obsessed with Lorde's new album! I knew I would love it after singing, screaming and dancing to Green Light the first day it came out, and being really in love with the music video. But the album has blown my mind. It is all I listen to (which makes it really hard for me to make a summer playlist for you, coming soon) and I loved all the live acts she has done from her album. I really love this (see below) performance she did of Green Light and Perfect Places.
Besides listening to Lorde, one of my summer favourites must be Francis And The Lights, who has made some really cool tracks, listen to one of them down below

Jeg er besat af Lorde's nye album! Jeg vidste jg ville elske det efter at have sunget, råbt og dancet til Green Light allerede første dag den kom ud og være forelsket i music videoen. Men selve albummet har blæst mig bagover. Det er det eneste jeg lytter til (hvilket gør det svært at lave en sommer playliste til jer, kommer snart!) Og jeg har elsket alle live optredner hun har gjort fra albummet. Jeg elsker især denne optræden hun lavede af Green Light og Perfect Places.
Derudover er en af mine sommer farvoritter Francis And The Lights, som har lavet nogle ret fede numre, hør et af dem herunder også!

Until next time, 
x SofieSHARE:

No comments

Post a Comment

© Somewhere Scandinavian. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig