Tuesday, 1 August 2017

The Triangl Swimsuit

Hello ladies!
As I've said before this summer: I'm so in love with the swimsuit. I prefer a one piece so much more than a bikini this year. I feel more safe, pretty, sexy and most important comfortable when wearing a swimsuit. I've never shared so many pictures of myself in a swimming piece as I have this summer, even though last year my body confidence was so much better, and this year not so much. But I do feel naturally beautiful when wearing a one piece. It gives me more confidence somehow.

The text continues

Danish:
Hej piger!
Som jeg har sagt før denne sommer: Jeg eeeelsker en god badedragt. I fortrækker en badedragt langt over en bikini i år. Jeg føler mig mere sikker, pæn, sexet og vigtigst af alt komfortabel når jeg har en på. Jeg har aldrig delt så mange billeder af mig selv i badetøj som jeg har gjort i år, på trods af at sidste sommer var min krops-selvtillid meget højere end den er i år. Men jeg føler mig faktis naturligt smuk når jeg har en badedragt på.


Teksten fortsætter

Even though I feel pretty in a swimsuit, I'm not really sure about sharing these photos - because of the body! Not the swimsuit!. But I just needed to share this one piece with you all, and It's so much prettier on, than just laying in a pretty flatlay.

It is by the amazing Triangl, you may remember them from their famous bikini the last few summers. And Yes, they can also make absolutely stunning one pieces.

Normally their models are in a beautiful surrounding, somewhere warm and exotic, but don't worry, the swimsuit also works great in the cold, Scandinavian waters during the summer! You just look a little more exotic than the rest ;-)

Until next time,
x Sofie

Selvom jeg føler mig smuk i en badedragt, var jeg ikke helt sikekr på om jeg skulle dele disse billeder - på grund af min krop! IKKE badedragten! Men jeg var bare nødt til at vise hvor meget flottere den er på, end at den bare ligger på et bord med nogle fine blomster - et flatlay.


Det er en badedragt af de fantastiske Triangl, du husker dem måske fra deres populære bikinier de seneste somre. Og ja, de laver også helt fantastiske badedragter.

Normalt er deres modeller på en smuk, hvis strand med palmetræer, et mere eksotisk sted, men bare rolig for den fungerer også helt perfekt i det kolde, skandinaviske land om sommeren! Du ser bare en smule mere eksotisk ud end de andre ;-)

Indtil næste gang,
x Sofie
SHARE:

No comments

Post a Comment

© Somewhere Scandinavian. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig