Saturday, 20 January 2018

For MarieDenne uge har mit tøj haft et særligt fokus: Marie.
Marie er min kærestes storesøster, men sådan kan jeg egentlig ikke lide at beskrive hende. Marie er en af mine bedste veninder og er altid klar med en hjælpende og trøstende hånd. Hun er der når man har brug for det. At han så er min svigerinde oveni det, er bare rent held og en kæmpe bonus at vi også kan kalde os familie.

Marie er flyttet til Paris. Har ikke købt returbillet - er det ikke vildt? Så mens hun render rundt og leger Parisienne, render jeg rundt og leger Marie i det tøj hun har efterladt herhjemme (jeg har fået lov). Eller, jeg leger ikke Marie, jeg er mig slev i Maries tøj. Sammensætter det på nye måder og har det super fedt med det.

I dag har Marie fødselsdag! Så dagens indlæg er til ære for Marie. At vise hende at der bliver passet på hendes tøj ;-) 

Så kæreste Marie
Jeg savner dig så uendeligt meget, og der er tomt i Willebo uden dig, men jeg ved heldigvis at du lever dit bedste liv og din største drøm. Jeg håber Paris er ligeså god ved dig, som du eer ved den (og jeg er ved dit tøj). Jeg glæder mig til at se dig til April og håber du blivere så længe som overhovedet muligt i Paris, så jeg kan komme og besøge dig!
Kys og kram
Sofie love

Translation: 

This week there has been one focus in my outfits: Marie.
Marie is my boyfriend's sister, but I don't really like to say that. Marie is so much more; she is one of my best friends and is always there to help. She is always there when you need her. The fact that she is my sister in law is just a bonus - one day we are family!

Marie moved to Paris one week ago. No return-ticket - isn't that crazy?! So while she is out and about in Paris I'm out and about here at home in the clothes the left behind. (She said it was okay) I'm playing around with new styles, and I think it works perfectly!

Today it's Maries birthday! So this post is for Marie. To show her that I look after her clothes! ;-)

I miss you, Marie! It's empty without you, but I cannot wait to see you in April, and I hope you stay in Paris so I always have an excuse to go visit you and Paris.
Kisses from Sofie love
Until next time,
x Sofie
SHARE:

No comments

Post a Comment

© Somewhere Scandinavian. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig