Wednesday, 3 January 2018

New Year, Same MeLet me know, if you want this post in English as well!

I'm wearing: Dress from Zara

Nu prøver jeg noget nyt, nemlig at skrive på dansk først, og så skrive på engelsk bagefter. Det er jo et nyt år, så lad os få en ny stat! Jeg tænker at jg måsk kan have mere "overskud" til at skrive "bare lige en hurtig post" inden jeg går i seng, eller en morgen før mine timer begynder, hvis jeg skriver på dansk. Selvom jeg har en masse på hjertet, så går det alligevel langsommere på engelsk, og jeg føler jeg mangler nogle perfekte formuleringer. Og når jeg så når til at oversætte det til dansk, springer jeg det som regel over, for så kun at have engelsk - alle kan vel forstå halv-dårlig engelsk?

Og til trods for, at denne post var planlagt ikke at skulle handle m nye ting, så lagde jeg altså lige ud med det. Men nu til det jeg egentlig il sige: Jeg er død træt af "new year, new me". Jeg siger jer, jeg har selv været på den bølge, så længe jeg kan huske. Siden jeg blv en del af det her online-univers har jeg altid blevet gejet op til at dette nye år, skulle være MIT år - og jeg er altid blevet mega skuffet. Og nu er jeg blevet så voksen at jeg kan sige: jeg er ikke interreseret i at finde en "ny mig", jeg er faktisk glad som jeg er.

Det har taget mig hundrede år  ud af mine kun 18 leveår , at lære at sige det. At jeg er glad som jeg er. Jeg føler at 2017 kunne have været et bedre år, men der er ikke noget år, hvor jeg er vokset så meget som jeg er i det vi nu har lagt bag os.

 Skole og arbejde//
Jeg har fået en hel anden attitude og bevisthed når det kommer til skole, nu hvor ejg er startet i 3.g. Jeg er mere rolig, og overlever nok, hvis ikke lige jeg har læt den sides lektie til fysik. Men til gengæld er jeg så meget mere vågen og på i timerne. Og det tror jeg er et plus fremfor, at jeg ihærdigt laver lektier og derfor ikke er ligeså vågen i skoletiden. Jeg har virkelig lært at stole lidt mere på mig selv, og tro på at jeg godt kan. Jeg er blevet intiativrig. Noget jeg også kan mærke på mit fritidsjob i H&M, jeg tør rage ansvar efter jeg er kommet i kassen (noget man føst må efter 18 i H&M). Her i juledagene har jeg arbejdet urolig meget og været på fuldtids arbejde, noget jeg kan mærke er vildt hårdt og gladfor jeg ikke gr hver dag, men noget jeg glæder mig til at skulle i mit kommende sabatår efter gym. Noget der er så nært!

 Bloggen//
I er måske flere der har bemærket det, men jeg har ikek haft ligeså travlt med at få uploaded her på bloggen eller på Instagram. Det skete efter jeg havde en oplevelse i skolen, som jeg også har skrevte lidt om her på bloggen, og jeg derefter var i Nice og kom hjem til dårlige nyheder, som ejg også kort snakkede om. Det tog lidt luften af balllonen for mig, meg jeg lærte faktisk, at mit liv ikke behøver at være picture-perfect lige til Instagram, og jeg lærte at det faktisk er rart ikke at føle et pres over at skulle scrolle gennem Instagram hver morgen, middag og aften - men når jeg så gør det måske en gang om dagen eller hver anden dag bliver jeg bare ramt af mega inspiration - noget som jeg ikke gjorde når det at scrolle gennem Instagram bare var en indgroet del i min hverdag.
Og jeg vil have det skal blive ved sådan i 2018, at jeg ikke stresser over at skulle nå at få en post op, og hele tiden tvinge idéer ud af mig selv, når ikke de kommer naturligt. Jeg har lyst til at skrive noget, når jeg har noget at skrive, og lyst til at ligge et billede på Instagram, når jeg har noget at dele. 


 Life & love//
Ja ja, det lød bare bedre på engelsk.. Jeg kan kort sige, at kærligheden går perfekt. Jeg glæder mig så meget til vi er færdige med gym om 6 mdr, og faktisk skal begynden en fremtid sammen. Sådan rigtigt. Voksent. Vi har jo været kærester i 4 år allerede, og jeg føler vi er pææænt safe, men vi har jo aldrig været sådan voksen-kærester, hvor vi begge har arbejde osv. Vi har jo altid set hinanden i skolen og lige sagt godmorgen til hinanden. Vi er skrevet op til en lejlighed ind mod Københavnstrup af, og det er jo mega spændende. Men sådan LIGE NU og ikke fremtiden, så har vi det fantastisk. Jeg forstår ikke hvordan jeg kan blive ved med at forelske mig, men det gør jeg altså.

Første janur var jeg trist og træt. Træt fordi, ja, you know. Trist, fordi at den første dag i det nye år, faktisk ikke er så fantastisk, den er jo bare en dag ligesom alle andre dage, men nok den mest skuffende dag for mange, fordi man havde så store forventninger til den om at "nu er det et nyt år, og det skal blive pisse fedt!", og så vågnr man kl. 13 og er pisse træt og smadret og har det dårligt, og man har allerede den første dag, ødelagt det der med at spise sundt og løbe en tur. Jeg drak ikke til nytår i år, da jeg skulle køre, men, jeg var sgu stadig ligeså sent hjemme og pisse træt og brugte dagen på at ligge i sengen og se en film, gå en kort tur med vores hund, ligge på sofaen, ligge i sengen igen og se en ny film. Lidt skuffende dag, når jeg havde håbet på at være frisk fordi jeg ikke havde drukket og kunne løbe en tur. Anden januar var meget bedre! Der var blå himmel og ingen vind og jeg fik løbet den tur, taget etlangt bad, byttet julegave og tog på arbejde - meget produktiv hvis jeg selv skal sige det. Men så i dag, ja kan i fornemme sukket? suk. Så startede jeg i skole efter en lang juleferie, og det var bare hårdt selvom jeg kun havde sølle fire timer. Efter ikke at have lavet lektier i en måned, skal man lige op på hesten igen. Tror først lige mit hoved er med igen på mandag.

Men jeg kan mærke, at jeg faktisk er klar nu, på det nye år, altså. Jeg er klar på det nye år, som jeg egentlig bare vil fortsætte lidt som jeg slap det gamle. Ikke nogen fortsætter eller mål, som sådan. Jeg tænker det kommer nemmere undervejs end at jeg skal sidde og tvinge mig selv til noget her i januar.

2018 bliver vildt. Indenfor 3 månedr har jeg allerede to rejser. Jeg bliver student til sommer, og mon ikke det så blver den mest lettende, frie og rolige sommer nogensinde? Jeg glæder mig til at se hvad året byder på for mig - og for dig. Jeg håver du er kommet godt ind i det nye år, og hvis ikke, så husk at den første januar bare er en dat ligesom alle andre dage.

Indtil næste gang,
Knus Sofie

SHARE:

No comments

Post a Comment

© Somewhere Scandinavian. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig