Thursday, 11 January 2018

Skin care routine 2018 - Photo Guide


Jeg ved jeg sagde "New year, same me", men en ting er altså nyt: Min ansigts rensning både morgen og aften. Jeg har prøvet en del produkter efterhånden, men jeg tror endelig jeg har fundet de produkter der passer til min hud. Det går hurtigt og er nemt, som gør jeg magter at gøre det to gange om dagen. Lad mig fortælle dig om det! Og som noget nyt har jeg prøvet at lave en guide i billeder.

Translation: I knew I said "New year, same me", but one thing new about me, is my skin care routine. Out of all the skin care products I've tried, I think I've finally found the skin care products that do good for my skin type. It's quick and easy, nothing big, and it makes me do it in both morning and afternoon.Let me tell you about it! And as something new I've tried to make a guide in photos. Produkter og hvad jeg gør // Products and how to: 


I dette indlæg viser jeg ikke kun hvad jeg gør ved mit ansigt, men jeg synes også jeg ville inkludere hvad jeg i øjeblikket elsker at forkæle min krop med: Elizabet Arden 8 hour cream læbepromade , Plasir hand cream og Raunsborg Body Lotion Nordic.

Nu til ansigtet: Hvis jeg har haft make-up på fjerne jeg selvfølgelig den om aftenen som den første. Til det bruger jeg Garnier Micellar Cleansing Water. Derefter bruger jeg Vichy's "Normaderm , deep cleansing, purifying gel". Jeg ligger en lille dråbe i håndfladen og derefter kører jeg det mellem hænderne og vasker mit ansigt med det. Derefter tørrer jeg det væk med en våd vaskeklud og tørrer derefter ansigtet med et håndklæde jeg KUN bruger til det.

Translation: In this post I'll also talk quickly about the products I use for my body: Elizabet Arden 8 hour cream læbepromade , Plasir hand cream and Raunsborg Body Lotion Nordic.

Now for the face: If I have had make-up on I'll of course remove it using the Garnier Micellar Cleansing Water. After that I use Vichy's "Normaderm , deep cleansing, purifying gel. I'll put one little drop in the palm of my hand and then rub it between both hands and wash my whole face with it. After that I'll whipe my face with a wet wipe. I'll then whipe my face with a dry towel which I ONLY use for my face.

Derefter ligger jeg en lille dråbe af Lancôme Energie Die Vie Pearly Lotion på en vatrundel, detter påfører jeg nu til hele ansigtet. Ja, en dråbe er nok! Det gør min hud frisk og vågen. Dette gør jeg kun om morgenen når jeg skal vågne.

Translation: I'll then put one drop of Lancôme Energie Die Vie Pearly Lotion onto a cotton pad, then I'll apply it all over my face. Yes, one drop is enough! It makes my face frish and ready for the day. I only do this step in the morning.Tid til min nye favorit: Energy-Boosting Gel Moisturizer fra Origins. Den er fantastisk. Den dufter af appelsiner, hvad jeg elsker at vågne op til om morgenen, og man går i seng med en fornemmelse af at være ren og klar til sengen. Jeg hader når en creme er fed og tung, men denne er let og luftig, da det er en gel (den kan også købes i almindelig creme, hvis man er mere til det).
Jeg dypper min pegefinger i den lille bøtte, og det er nok. Så prikker jeg lige små hvis prikker i ansigtet; pande, næse, hage og en på hver kind. Og så smøre jeg det ellers bare ud i ansigtet. Og så er jeg klar til dagen eller sengen!

Translation: Time for my new favorite: Energy-Boosting Gel Moisturizer from Origins. It's amaxing. It smells like orenges, which I love waking up to in themorning, or feeling fresh and ready for bed with a feeling of being clean. I hate when a face creme is fat, heavy and greasy, but this isn't as it's in gel form (You can get it as a normal creme as well), which means it's light, "airy" and dries quickly.
I'll just dip the tip of my finger into the bottle, and that is enough! Then I'll dot it onto my fave at my forehead, nose, chin and both cheeks, THen I'll just blend it from there into my skin. And then I'm ready for the day or bedtime!


Until next time,
x Sofie
SHARE:

No comments

Post a Comment

© Somewhere Scandinavian. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig