Saturday, 12 May 2018

Life Lately #7: 5 days left!Tid er en sjov ting. 2018 har alleret været det vildeste og bedste år i mit liv, og vi er ikke engang halvejs. Men at jeg har haft det så godt i 18 betyder også at jeg har prioriteret nogle ting, som har gjort at bloggen her er kommet lidt i skyggen. Jeg har prioriteret min skole, så jeg kan få den bedst mulige studentereksamen her om halvanden måned. Jeg har ligeledes prioriteret min egen udvikling, og jeg er vokset så meget personligt i de måneder jeg ikke har været aktiv her på bloggen. Selvom jeeg elsker Somewhere Scandinavian, og hvis jeg ikke var så pligtopfyldende i skolen og så rejselysten for tiden, så var det KUN det jeg ville bruge tid på. Jeg vil egentlig ikke undskylde mere, for jeg har aldrig haft det bedre, så istedet vil jeg starte dette indlæg forfra, med hvad dets formål egentlig var:

Jeg har 5 dage tilbage i gymnasiet før læseferien begynder. Og når den er ovre om en måned, er jeg student. Jeg kan ikke beskrive for jer, hvor meget jeg glæder mig, men det er helt ekstremt. Jeg får sommerfugle i maven af nervøsitet for hvilke eksaminer ejg trækker på onsdag, jeg får lyst til at græde over hvor stolt jeg er af mig selv, og hvor stolt jeg ved min fmailie er. Jeg bliver spændt over hvad fremtiden bringer for mig og for mit eget liv, men også for min fremtid med Troels. Hvilken rejse er den næste? Hvilket mål er det næste? Jeg er spændt og nervøs for alle de muligheder jeg får - og om jeg får tid nok til det hele!

Som i ved udfra mine mange indlæg (såsom Am I A Nerd og mine forrige Life Lately indlæg) så ved i gymnasiet har været en krig for mig. Der har været en masse ups and downs, og selvom der har været færre downs end ups, har mine kriser været så tungtvejende og overskygget det gode mere end det gode kunne skinne for sig selv. Når jeg er færdig med gymnasiet om tre måneder, elller om tre år, vil jeg set i bakspejlet vil jeg nok ikke huske gymnasiet som en god ting; jeg vil huske alle disse nedture som det har medbragt og derved føle den lettelse som det vil være at slutte det. 

Men jeg kommer til at slutte det godt. Jeg har ikek haft nogle nedture her i år, og især efter min tur til Berlin i Februar (som der kommer til at komme indlæg om i fremtiden!) har jeg aldrig været gladere for min klasse og for at kmme i skole hver dag (som ellers har været en kamp til tider. 
Så med fem dage tilbage glæder jeg mig SÅ meget, til at få den gode afslutning jeg fortjener ovenpå tre hårde år. 
Men når alt et er sagt, var det lidt en snik for en snak for at komme i gang med bloggen igen! Og det kommer til at ske det lover jeg. Men nu må vi se hor meget tid eksamen kommer til at tage fra mig, og hvis det bliver meget tid, så ses vi m en måneds tid ;-) - Men jeg lever, og jeg har det bedre end nogensinde og er gladere end nogensinde. Og det kommer til at vise sig på bloggen meget snart.

Vi ses,

Indtil næste gang,
x Sofie 
SHARE:

No comments

Post a Comment

© Somewhere Scandinavian. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig