Thursday, 16 August 2018

Off With The Hair!
Så røg det sgu! Håret.
Jeg har længe overvejet at klippe det af, meen jeg ville ikke gøre det før jeg fik studenterhuen på, in case det så helt håbløst ud med huen på hovedet. Jeg plejer ellers ikke at være så nervøs med at satse når det kommer til mit hår - herre Gud, det vokser jo ud igen - men denne gang holdte huen mig altså tilbage.

Og så blev det en 30-graders-sommer og jeg var ved at blive sindssyg over mit hår men jeg kunne først få en frisørtid i starten af August. Og så havde jeg faktisk hele sommeren til at gå og overveje det - og det gjorde mig faktisk bare mere sikker; det skulle af!

Jeg har aldrig haft så kort har som jeg har nu, og jeg er totalt vild med det! Jeg føler det fremhæver mit ansigts feminine træk, mine kraveben og gør mig mere slank på overkroppen - og nogle dage føler jeg mig som en dreng, hvis det bare falder lidt for kedeligt ned; en dreng der havde fået klippet gryde og nu har groet den lang. Men det er altså bare et spørgsmål om at få sat det, og det kræver heldigvis ikke særlig meget!

Spænder er blevet min bedste ven; alle slags spænder! Hårklemmer, små bobby-pins, de lidt større og alle dem med pynt. På den måde kan jeg få det foreste hår væk og have det bageste løst; det giver et kvindeligt look, men uden jeg faktisk bemærker håret i nakken.
Hvis jeg skal til fest kan jeg glatt det så spidserne vender ind mod ansigtet, og så får jeg en ultra lækker Posh-Spice feeling over det!
Lader jeg det lufttørre så får det en smule krøl (de fleste af mine naturlige krøller er smuttet - øv!) og bukker enderne udad i den vildeste 60'er-70'er vibe!

Men mit fvorit look er faktisk det som i ser på billedet ovenfor. Det er fra i går hvor jeg bare føntørrede mit har efter badet uden system i det og fra alle vinkler og uden at redde det igennem; bagfra, forfra, på hovedet osv. Og jeg fik bare enormt meget luft i det, så det fik et cool uglet look, men man kunne se der var styr på det.

Faktisk har jeg aldrig før følt at jeg havde så mange muligheder med mit hår som nu, hvor der faktisk er meget mindre af det. Jeg tror faktisk at det er præcis derfor; jeg kan overksue det fordi der ikke er meget af det. Det tager ikke lang tid at glatte, det tager ikke lang tid at krølle, det tager ikke lang tid at føntørre osv osv. Jeg kan lave noget nyt hver dag med det uden det tager mig særlig lang tid.

Jeg er pjattet med det!
Se herunder nogle af de styles jeg har snakket om:


SHARE:

No comments

Post a Comment

© Somewhere Scandinavian. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig