Sunday, 5 August 2018

The Storm After The Silence


Honey, I'm Home! 
It's been months since I last wrote something to you, and gosh how I have missed it! But I needed the break and the break made me grow so much in so many ways - I will tell you all about it soon.

For now I'm here to say goodbye - not a real goodbye, but goodbye to what Somewhre Scandinavian was before.
The last couple of months have made me think how I make this one my personal platform again, and how I match it to myself now I've grown. And I've come to that conclusion, that I will mostly write very short "stories" in English, and the rest will be Danish. But do not fear, my English-readers, I will also do posts that will only be photos and all my outfit posts will still be English, Sweet and Short. But I've come to that conclusion, that I will much easier get everthing out I want, in much shorter time if I do Danish.

I still plan to get so much time, that I will translate everything into English, but for now this is my choice. And I am the boss after all -

SÅ HEJ!
Hej Danmark, hej danskere og hej DIG!

Jeg føler længe jeg har forsømt jer, mine danske læsere, men jeg er nu klar til at være mere nærværende.
Min nye plan fr bloggen er, at den simpelthen sal blive drevt af lyst og ikke af planlægning eller stress - dt er netp drfor jeg også vælger at køre den dansk for en tid, da det engelske krævede enormt meget planlægning. På dansk kan jeg altis bakse et eller andet sammen, for jeg er en pige med utrolig meget på hjertet. Og jeg glæder mig utrolig meget til endelig at få det hele ud på en meget mere personlig måde, end at være fanget af min engelske ordforåd.

Jeg ville blot sige velkommen tilbage til Somewhere Scandinavian, elleer hej for første gang, hvis du er helt ny. Herfra starter vi alle på en frisk.

Tak for at i læser med og er hængt ved de seneste måneder selvom der har vært dødt herpå siden (men gang i den på Instagram). Jeg har så meget jeg skal fortælle jer om de sidste par måneder: Jeg er blevet student (dette emne kunne godt komme opog blive en lille serie for sig, for der skete SÅ meget), kærligheden, arbejde, livet, voksenlivet, ønsker, rejser (New Zealand, Berlin, Paris, Sverige..) og ikke mindst sabbatår, som i kan læse meget mere om i mit næste indlæg, som kommer op om 2 min efter dette er blevet udgivet.

Jeg glæder mig sådan!

Indtil næste gang,
Kram fra Sofie

SHARE:

No comments

Post a Comment

© Somewhere Scandinavian. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig