Monday, 1 October 2018

Fall Is Here | Outfit Details

Efteråret er (endelig) over os, og jeg nyder det vejr vi har i øjeblikket. Det kan være koldt nok til en jakke, hue, vanter og halstørklæde - men det kan også være blå himmel og varmt nok til bare ben eller nylonstrømper med en sød kjole. Alt er muligt lige nu; det handler bare om lag. Eller layering, som jeg har kaldt det i mit seneste Instagram opslag. Layering er nøglen til alle mine outfits -  det gør det mest spændende. Og derfor er efteråret også min yndlingsårstid når det kommer til beklædning - Alt er (næsten) muligt. 

Her er et godt eksempel på layering; vi har netstrømperne, som giver en lille ekstra detalje end hvis det blot var et par normale nylonstrømper. Og fordi jeg altid fryser meget, har jeg en lille ekstra sok udenpå nylonstrømperne (hvilket i selvfølgelig ikke kan se), det gør nemlig at jeg forbliver varm på nedre del af kroppen - nøglen til at forblive varm for mig er mine fødder. 

Udenover dét, er resten egentlig meget simpelt; jeg har en lille grøn top på indenunder en grøn sweaterkjole. Og dét er der egentlig ikke noget magisk lag-på-lag-agtigt i, men laget opstår idet jeg tager det lille bælte til taljen, og pludselig er skoene og bæltet connected og giver den røde tråd (her sølv) i outfittet.

Og sidst men ikke mindst, mit bedste køb til dato. Trenchcoaten. Den er fantastisk til forår og efterår og kan også gå starten af vinteren med en god potion lag under (her skal en sweater eller hoodie indgå). 
I dette outfit ser i også at jeg også har lag-på-lag af smykker, som gør der sker lidt mere, for ellers er det jo faktisk et simpelt outfit. Mine smykker er guld, men detaljerne ved tøjet er sølv - jeg elsker at blande det hele en smule, så det forbliver klassisk, men også bryder reglerne lidt!

| Jacket: Gestuz | Sweater dress: Envii | Fishnet tights: H&M | Boots: unknown brand, found in a second hand shop | Bag: Nunóo |SHARE:

No comments

Post a Comment

© Somewhere Scandinavian. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig