Thursday, 11 October 2018

Sneaky snake!


Goddag, kære læsere!
Jeg vil egentlig blot præsenterer jer for min nyeste udvidelse til skoskabet; slangeskinds støvlerne!

Jeg var tilfældigt en tur i byen efterhånden for nogle uger siden og var et smut i Bahne, da de pakkede deres efterårsvarer ud. Og det første der fangede mit blik var disse sko,g jeg vidste jeg måtte eje sådan et par. 
Problemet var bare lige prisen, og at jeg altid havde hadet slangeskindsprint - så hvorfor skulle dette par sko være en undtagelse?

Der gik dage, og så gik der uger, og så gik der en hel måned og jeg var stadig komplet forelsket i dem. En dag da jeg havde tiden,gik jeg ind i en anden butik, som jeg vidste forhandlede Billi Bi og jeg prøvede en størrelse 39 på og måtte til min skæk indse at den var alt for stor. For to uger siden havde jeg tidligt fri fra arbejde og det lykkedes mig at opsnuse en størrelse 38 i Holbæk så jeg endelig kunne prøve den - og den var som støbt til min fod!

Boozt kørte samme weekend et særligt tilbud med ekstra 20% og jeg kunne ikke dy mig for at måtte tjekke om de var med i udsalget - det var de! OG jeg slog til! 
Få dage efter var de mine og jeg var lykkelig.

Jeg er stadig totalt lykkelig, og var det ikke fordi jeg havde fået en totalt ånsvag betændelse i min ene fod fra at arbejde som en gal, så havde jeg haft dem på hver eneste dag siden jeg fik dem. 

Nå, sikke en snik for en snak. Jeg ville egetnlig blot fortælle, at disse sko kommer I ikke udenom det næste stykke tid på min blog. Jeg har to planlagte outfits coming up, som endnu ikke har set Instagrams lys, og et lille bonus hvor de også indgår. Det er så spændende!

Jeg har mange planer, der er på vej, så bliv endelig hængende det næste stykke tid - jeg har nemlig ferie. Og forhåbentlig betyder det, at jeg kan lade være med at bruge al min tid på nyee projekter, og faktisk få ført nogle af alle de ideer jeg har ind til ord, og få det ud til jer!

Mange fredags hilsner fra Sofie


SHARE:

No comments

Post a Comment

© Somewhere Scandinavian. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig