Wednesday, 14 November 2018

Autumn Trend: Mixing Animal Print
En af de ting jeg har bidt ekstra meget mærke i, i løbet af efteråret der er gået på de sociale medier, er at folk har været helt vilde med dyreprint; leopard, slange - you name it!

Jeg udfordrer her trenden ved at mixe flere forskellige dyreprint. Du kan gøre det vildt hvis du har mange farver (så kan du også udfordrer trenden om kontrast farver, som feks orange og lilla) for mon ikke du ejer en farvet leo top når det kommer til stykket? Og sko kan man aldrig få for mange af, så det giver dig grund til at invisterer i et par nye skind støvler!

Du kan også køre den safe hjem, som jo lidt er det jeg har gjort her: Holdt de to forskellige print, leopard og slangeskind, i samme farve skema, så det faktisk ikke er så "mærkeligt" at kigge på. Derimod inviterer det "Beskurern" til at gå på opdagelse i dit outfit. Har man mange ting på i samme farver, krearerer det en hel masse som øjnene kan gå på opdagelse i. Det giver en masse detaljer og nuancer i de samme farver, som helt sikkert vil gøre øjet roligt.

Det er en sikker vinder!

Dress H&M // Shoes Billi Bi // Headband H&M // Hoop earrings COS // Square necklace Pernille Corydon // Letter necklace Jane Kønig // Watch Dybjerg Kern // Plain ring Hvisk // Ring with stud was a gift from my brothers, unknown brand


SHARE:

No comments

Post a Comment

© Somewhere Scandinavian. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig